Предлагам да започнем да си говорим по-открито. Така е честно!

...
Предлагам да започнем да си говорим по-открито. Така е честно!
Коментари Харесай

Николай Марков: Румен Радев е поредното американско полит-конте

" Предлагам да стартираме да си приказваме по-открито. Така е почтено! Румен Радев беше и си остава чиста проба парашутист, спуснат в постройката на президентството и този акт извърши партията-майка Българска социалистическа партия.

Червените ескадрони бяха излъгани от личните си партийни приятели, че това е проруски човек, военачалник и избранник посочен непосредствено от Кремъл. Така ли беше? И в случай че не беше тази неистина, дали гласоподавателите и деятели на Българска социалистическа партия щяха да гласоподават за Радев? - Не мисля.
 Росен Миленов: Има съображение Гешев, Пеевски и Доган да бъдат арестувани, жителите би трябвало да влязат в ръководството (ВИДЕО) Росен Миленов: Има съображение Гешев, Пеевски и Доган да бъдат арестувани, жителите би трябвало да влязат в ръководството (ВИДЕО)
Бившият чиновник на ДАНС Росен Миленов е повдигнат за самостоятелен претендент за президент от предприемчив комитет. Той дава обещание да сътвори пла...

И все пак за мен няма никаква изненада, когато едни червени приятели предават други в персонална изгода. Такива са тези екземпляри не от през вчерашния ден и измяната е тяхна единствена същина, написа специалистът по национална сигурност.

" Когато лъсна истината, че Радев е следващото американско полит-конте, доста от прецаканите му поддръжници и гласоподаватели свиха безшумно патната и онемяха. Причината е, че са осъзнали внезапно своята нелепост и са усетили измяната на своите висши партийни функционери.

Защо, обаче, през днешния ден те още веднъж застават зад Радев за мен е цялостна мистерия, без значение, че кръгът от десари към президентското тяло основава ОТНОВО чувство за проруска карта, а в действителност десарите от дълго време са пристанали на американското посолство по същият метод както обслужваха преди съветското. Такива са и тези екземпляри.

Чудя се дали нито един червен деятел на партията-майка Българска социалистическа партия не вижда с очите си и чува с ушите си, че Радев се поддържа и от Христо Иванов, военачалник Наско и впрочем наши евро-атлантици и в това време от Българска социалистическа партия!? Това мъчно ли е за осъзнаване или на някои хора им е изветрял мозъка? И апропо.
 Николай Марков уточни въпросите, които желае да се зададат на Лозан Панов и Анастас Герджиков Николай Марков уточни въпросите, които желае да се зададат на Лозан Панов и Анастас Герджиков
" Има видео в интернет отпреди два месеца от изявление с мен. В това изявление за пръв път в общественото пространство се споделя и отчасти поя...

Кое посолство има сили да отбрани настоящ български президент, в случай че той умишлено и целеустремено гази Конституцията и законите на страната - съветското или американското? Според мен второто и това се случва изцяло намерено в наличието на американския дипломат. Пред очите ви!

Гласувайте приятели, гласувайте за вашият президент. Вечно вашият Румен. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР