Предлагам да се изместят от тези 2 етажа ГЕРБ. Правни

...
Предлагам да се изместят от тези 2 етажа ГЕРБ. Правни
Коментари Харесай

Минеков даде кратък срок на ГЕРБ да напуснат офиса си в НДК, от партията го нарекоха цирков артист

Предлагам да се изместят от тези 2 етажа ГЕРБ. Правни учредения има. Нека да освободят етажа. Давам им къс пост. Това сподели служебният министър на културата проф. Минеков, който връчи писмо на ГЕРБ, с цел да освободят офисите от централата си в НДК. Той разясни, че писмото е молба.

" Партия ГЕРБ е трансформирала закона, тъй че да им е комфортен и да не заплащат наем. Има доста комфортни места, цялостно е с празни офиси на ГЕРБ ", сподели Минеков.

Не може да изгоните ГЕРБ от политическия живот. Това отговори Томислав Дончев от ГЕРБ, откакто министърът на културата Велислав Минеков връчи писмо за овакантяване на постройката.

Росен Желязков цитира Закона за политическите партии, като съобщи, че ГЕРБ не е по-различна от Българска социалистическа партия и другите партии, които получават от страната административни пространства.

" Ясно е, че 16 и 17 етаж от 14 години са офисите на партия ГЕРБ. Те в никакъв случай не са били предмет на спор. Това е удостоверено от цялата връзка с регионалната администрация ", посочи той.

" В момента, в който чакаме да имаме постоянно държавно управление, това са зрелища, в които няма самун ", сподели още Желязков и добави, че писмото е оставено на портиера, само че те нямат никакви учредения, с цел да изоставен централата си.

" Минеков е еманация на овластената надменност и нецензурност, която се стимулира от президентството. Това е опит за възмездие ", разяснява Даниел Митов.

Митов добави, че Минеков е цирков арист.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР