, предлага в писмо до варненската опера да монтиране специални

...
, предлага в писмо до варненската опера да монтиране специални
Коментари Харесай

Руснак предлага решение срещу замърсяването от гларуси върху варненската опера

 , предлага в писмо до варненската опера да монтиране специфични устройства против замърсяванията от гларуси на централния площад.

От пресслужбата на културната институция изпратиха до медията ни писмото на варненеца от съветски генезис, което публикуваме без редакторска интервенция.  

" Казвам се Дмитрий, постоянно почиствам центъра на града от незаконни обяви, графити, от време на време върша дребни поправки и така нататък

За страдание има една казуса около Операта, с който няма по какъв начин да се оправя самичък, става дума за нечистотия от птици по фасада, разгледайте фотосите които са прикачени към писмото.

Това проблем може да бъде елементарно решен, в случай че ще сложете тук-там, къде се събират птици специфични пиши срещу кацане на птици.

Ако належащо, даже мога да оказа помощ финансово за закупуване на тези шипове.

Разбирам, че належащо да наемете специфична машина, с който човек би трябвало да се качи на тази височина, с цел да ги инсталира и затова пиша ви тъкмо в този момент, тъй като доскоро община ще стартира да поставя коледна декорация около операта тъкмо с тази машина и вие бихте могли да възползвате от тази опция за монтиране на тези шипове, несъмнено че по този начин ще излезе доста по-евтино ", съсловия писмото на Дмитрий, за който Varna24.bg не един път споделя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР