Предлага цялостни решения в партньорство с платформата SkoolerТехнологиите на Acer

...
Предлага цялостни решения в партньорство с платформата SkoolerТехнологиите на Acer
Коментари Харесай

Acer с инициатива в подкрепа на онлайн образованието

Предлага цялостни решения в партньорство с платформата Skooler

Технологиите на Acer могат да оказват помощ на учениците да развият уменията си (снимка: Acer / Twitter)

Подразделението „ Acer за образованието ” анонсира стратегическо партньорство със Skooler, една от водещите платформи за онлайн образование, за района на Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА). Инициативата ще разшири п редложенията на двете компании, ориентирани към просветителния бранш .

В рамките на партньорството „ Acer за образованието ” ще разшири своето портфолио от оферти за учебните заведения и просветителните институции, предлагайки цялостни решения, които сплотяват устройства Acer, пакета Office 365 за образованието и напълно интегрираните в тях принадлежности за ръководство на обучителния развой, предоставяни от Skooler.

„ Acer за образованието ” и неговите сътрудници отсега нататък ще могат да поддържат учебни заведения и преподаватели от района (ЕМЕА) със приключени решения, създадени за да създадат образованието по-ефективно и ангажиращо, като подкрепят учителите да пестят време и да реализират по-добри резултати.

Използвайки инструментите на Skooler като „ Планиране ”, „ Уроци ”, „ Оценки ” и „ Учителски дневник ”, преподавателите могат да подобрят своя цифров работен развой, да провеждат образователните материали онлайн, да дефинират и споделят проекти с други преподаватели, елементарно да възнамеряват задачи и да основат положителни практики при оценяването.

Чрез портала на Skooler за родители/наставници и мобилното приложение родителите могат да поддържат контакти с учебното заведение и да наблюдават по какъв начин се оправят децата им. Това дава опция на учителите да изградят по-силна връзка със фамилиите в поддръжка на по-доброто обучение за техните деца.
още по тематиката
Инструментите на Skooler, ориентирани към ръководство на обучителния развой за Microsoft Office 365, допълват предлагането на „ Acer за образованието ” за екосистемата на Windows. Разположена в облака Microsoft Azure, Skooler подсигурява безпроблемна работа, защото потребителите не би трябвало да прескачат напред-назад сред разнообразни системи за достъп и регистриране, приложения, функционалности за ръководство на образователния развой и обмисляне на уроци, преподаване или връзка с родителите.

„ Нашата задача е да внесем новаторски технологии в учебните заведения, помагайки на преподавателите да основават образователна среда, в която учениците могат да развиват уменията, нужни им за тяхното бъдеще. Вярваме, че съдействието ни със Skooler ще даде на преподавателите вярната технология за пресъздаване на действителната образователна среда ”, съобщи Масимилиано Роси, вицепрезидент за подразделението за бизнес артикули на Acer ЕМЕА.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР