Предлага офис пространство на открито с безжичен интернет Откритите работни

...
Предлага офис пространство на открито с безжичен интернет Откритите работни
Коментари Харесай

Теленор отваря 5G парк офис за дигитални номади

Предлага офис пространство навън с безжичен интернет

Откритите работни пространства и споделените офиси притеглят от ден на ден младежи (снимка: CCO Public Domain)

Теленор разгласи, че още веднъж ще отвори п арк офис за цифрови номади, които желаят да поработят навън. Креативното офис пространство в столичния парк „ Заимов ” ще бъде подсигурено с б езплатна безжична интернет връзка по технология 5G.

От 9 до 13 септември парк офисът ще посреща посетители от 9:00 до 18:00 ч. В него ще има 30 работни места, а Теленор ще провежда и серия от безвъзмездни уъркшопи и презентации на новости и сполучливи практики в цифровата среда.
още по тематиката
Инициативата на Теленор е ориентирана към така наречен „ цифрови номади ” – хора, които желаят да развиват своята кариера, без това да им пречи да имат свободата да работят от разнообразни места.

Откритите работни пространства и споделените офиси притеглят от ден на ден младежи със свободни специалности или чиновници на компании, които дават опция за отдалечена работа.

Поредното издание на парк офис е част от 5G тестванията на Теленор. Заедно с сътрудници, компанията тества разнообразни приложения на 5G технологията в областта на опазването на здравето, менторството и заниманията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР