Предизвикателството е голямо, а историята показва, че любопитни да пробият

...
Предизвикателството е голямо, а историята показва, че любопитни да пробият
Коментари Харесай

Ще подслушат ли хакери разговора между Байдън и Путин

Предизвикателството е огромно, а историята демонстрира, че любопитни да пробият отбраните постоянно се намират. Изтеклите диалози и сделки посредством Уикилийкс преди време са единствено едно от доказателствата за такава опция.

Засега формалните изказвания на двете страни сочат, че съществена тематика ще е Украйна. Американската страна счита, че Русия се готви за военна намеса против Киев. Москва обаче упреква Съединени американски щати и НАТО, че заплашват Русия, посредством трупане на войски наоколо до съветските граници, изключително в Черно море.

Вече стана ясно, че след диалога с Путин американският президент ще организира диалог и с президента на Украйна Зеленски. Темата ще зависи напълно от резултата от диалога с Путин.

Прес секретаря на Путин Дмитрий Песков разяснява, че видеовръзката ще започва някъде към 18 часа московско време и ще продължи несигурно време. Разговорът ще е дълъг и ще засегне най-голещите тематики, - счита Песков. Кои са тези тематики отвън Украйна и дипломатическото напрежение сред Москва и Вашингтон – не е ясно.

Според специалисти опция да пробият отбраната на сходни диалози имат стеснен брой служби: китайските, израелските, английските. Напоследък достижения в тази посока се следят и в Индия. Не са за подценяване и опциите на някои частни компании, които работят в телекомуникационната област и придобиването на секретна информация в разнообразни области на бизнеса и военното произвеждане.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР