Предизвикателство е и комуникацията вътре в управлението, но няма начин

...
Предизвикателство е и комуникацията вътре в управлението, но няма начин
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Предизвикателство е и комуникацията вътре в управлението

Предизвикателство е и връзката вътре в ръководството, само че няма метод като сте разнообразни и непознати обединения и хора да започнете още от първия ден да говорите на един и същи език. Това сподели в ефира на бТВ Лена Бориславова, шеф на кабинета „ Петков “.

Тя дефинира като недостиг на ръководството като коалиция желанието да се бориш за дадена идея. „ Много по-важно е да се бориш за идеята, а не да държиш непременно да има политическа непоклатимост “, сподели Бориславова.

„ Много по-лесно би било да оставим да се леят едни пари, да няма никакви митинги и ние да щракаме с пръсти, да сме свежи и заредени, само че това не е схемата, в която сме поискали да участваме “, добави тя.

„ За нас беше доста по-важно да използваме първите 100 дни, с цел да разгадаем четири огромни задания преди да мислим по какъв начин да учредим партия и да проведем конгрес. Беше значимо да приключим Плана за възобновяване, да създадем първите крачки в правосъдната промяна да се оправим с коронавирус и енергийната рецесия “, добави Бориславова.

Като едно от огромните провокации пред Политическа партия Бориславова очерта ясното комуникиране на партията с гласоподавателите.

Предизвикателство, което да остане като добър урок. Така Бориславова заключи опита за избор на Любомир Каримански за началник на Българска народна банка.

Когато трима от съдружните сътрудници не утвърждават даден претендент е по-добре да се отстъпи, счита Бориславова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР