Предизвикателствата към това Народно събрание са големи, но без съмнение

...
Предизвикателствата към това Народно събрание са големи, но без съмнение
Коментари Харесай

Президентът: Приемането на държавния бюджет е първостепенна задача

Предизвикателствата към това Народно заседание са огромни, само че без подозрение приемането на Закона за държавния бюджет е първостепенна задача ", съобщи президентът Румен Радев в първото си послание към депутатите от 49-ото Народно заседание.

" Силно се надявам, а и по този начин е редно, бюджетът да бъде импортиран от постоянно държавно управление, което да се ангажира с ясни дълготрайни политик и да носи отговорност за тях, само че в случай че това не стане служебното държавно управление ще внесе бюджет ", добави президентът.

Президентът Румен Радев подсети на депутатите от новото 49-то Народно заседание, че от техните решения зависи просперитетът на нацията и европейското бъдеще на България, а достиженията минават през загърбване на персоналните и тяснопартийните ползи и обединяване към амбициозни национални цели.

В приветствието си при откриването на първото съвещание на новоизбрания парламент президентът акцентира, че го е свикал в Страстната седмица с упованията на българския народ за друго начало, с вярата за примирение, разговор и разсъдък. Основания за избързването му дават и неотложните, по думите му, задания за сформиране на държавно управление и превъзмогване на изоставането в законодателната активност.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР