Предизвикателствата и наследените проблеми пред това служебно правителство са ужасно

...
Предизвикателствата и наследените проблеми пред това служебно правителство са ужасно
Коментари Харесай

Радев: Категорично мога да кажа, че служебното правителство се справя

Предизвикателствата и наследените проблеми пред това служебно държавно управление са извънредно доста, изрично мога да кажа, че то се оправя. Това съобщи пред публицисти в Софийския университет президентът Румен Радев.

„ Основната задача на държавното управление е да провежда почтени избори. Буквално да се води война с купения избор, това е едно от най-грозните феномени в нашето съвремие “, акцентира президентът.

Той взе участие в събитие, отдадено на годишнината от приемането на Конституцията. На въпрос до каква степен е стигнал обявеният от него по-рано план за нов главен закон, Радев отговори: „ Проектът ми е сериозен и изисква законно Народно заседание “.

Уволнения и в железниците: Министърът на превоза освободи част от управлението на БДЖ Детската болница – или в нова постройка, или в Правителствена След инспекцията: Тол системата – съвсем неработеща, само че пък скъпа Минеков: Министерството на културата е безусловно обрано още от месец май Транспортният министър: В БДЖ са открити административни нарушавания Комитова за „ Автомагистрали “: Отново внасяме документи за краткотрайно управление Новото управление на " Лозенец ": Контролът при трансплантациите на чужденци би трябвало да се завиши Заради изборни злоупотреби: Кабинетът желае информация за адресните регистрации от общините Заради заповед за строителство в предпазена зона: Уволниха шефа на РИОСВ-Бургас Петков показа новите в ръководството на ББР
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР