Предизвикателен и разгневен, Доналд Тръмп проведе първи митинг от своята

...
Предизвикателен и разгневен, Доналд Тръмп проведе първи митинг от своята
Коментари Харесай

„Америка отново ще бъде свободна“: Разгневен, Тръмп проведе първия си митинг за изборите през 2024 г.

Предизвикателен и ядосан, Доналд Тръмп организира първи протест от своята кандидат-президентска акция за изборите през 2024 година Мястото бе Уейко, Тексас, град, прочут със своята гневна опозиция против правоохранителните органи.

Републиканецът, борещ се за номинацията на Републиканската партия, направи отпратка към събитията от 6 януари 2021 г, когато негови поддръжници щурмуваха постройката на Конгреса, до момента в който там потвърждаваха успеха на съперника му Джо Байдън.
Вие ще бъде оправдани и горди, а бандитите и нарушителите, които корумпират нашата правосъдна система, ще бъдат победени, дискредитирани и опозорени. Нашите съперници направиха всичко допустимо да смажат духа ни и да пречупят волята ни, само че се провалиха. Те единствено ни направиха по-силни и 2024-та е последната борба – тази ще бъде огромната. Ако ме върнете в Белия дом, тяхното ръководство ще завърши и Америка още веднъж ще бъде свободна страна. Враговете ни обезверено желаят да ни спрат, тъй като знаят, че сме единствените, които могат да ги спрат.
Доналд Тръмп – президент на Съединени американски щати /2017-2021 г/

Тръмп употребява митинга да нападне прокурорите, които организират няколко следствия против него. Той назова тези следствия „ политически офанзиви против него и неговите почитатели “.

Преди дни 45-ят президент на Съединени американски щати беше декларирал, че ще бъде задържан и предизвести, че обвиняването му може да докара до " евентуална гибел и опустошение ", явно от ядосани поддръжници. Той ще стане първият някогашен или настоящ президент, който в миналото е бил упрекнат в закононарушение, в случай че Голямото жури – правосъдни заседатели, свикани от окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, реши да повдигне обвиняване. Магистратът проверява заплащане на 130 хиляди $ от офиса на Тръмп на порноактрисата Сторми Даниелс в седмиците преди изборите през 2016 г.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР