Предизвикалите полемика мемоари на принц Хари станаха най-бързо продаващата се

...
Предизвикалите полемика мемоари на принц Хари станаха най-бързо продаващата се
Коментари Харесай

Мемоарите на Хари: Най-бързо продаващата се книга в историята

Предизвикалите дискусия записки на принц Хари станаха най-бързо продаващата се книга във Англия в раздела нехудожествена литература от 1998 година, откогато се води статистика, предадоха Пи Ей медия и ДПА.

Prince Harry’s Spare is fastest-selling nonfiction book since UK records began
— The Guardian (@guardian)
Според уеб страницата " Нилсън БукДейта ", който събира и дава информация за дистрибуцията и продажбите на книги, от получилата необятно медийно отразяване автобиография на Хари " Резервен " са продадени 467 183 копия през първата седмица от стартирането ѝ на пазара.

В книгата, която бе пусната за продажба на 10 януари, Хари твърди, че принц Уилям го е нападнал физически и се е шегувал с неговите паник офанзиви, както и че крал Чарлз Трети е сложил личните си ползи над тези на Хари и е завиждал на Меган и Кейт, съпругите на Хари и Уилям.

Prince Harry's book is one of the first memoirs of its kind: a person born into the senior royal family sharing their story.

Read eight surprising details we learned from 'Spare' here:
— ABC News (@ABC)
Книгата счупи предходния връх от 210 506 копия, подложен от първата готварска книга от поредицата " Щипка ням-ням " , написана от Кей Алисън през 2019 година

Данните не включват електронни и аудиокниги, а се отнасят единствено до продажбите на физически копия.

" Резервен ", която в реалност е написана от американския създател Джей Ар Моурингър, е единствената нехудожествена книга в топ 10 на най-бързо продаващите се книги във Англия. Начело на тази ранглиста е са четири от книгите на Джей Кей Роулинг за Хари Потър, пето място е за " Изгубеният знак " на Дан Браун, а " Резервен " се подрежда на шесто място.

Абсолютен водач остава " Хари Потър и Даровете на гибелта ", от която са продадени 2,63 милиона копия през първата седмица от стартирането ѝ в продажба през 2007 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР