Предизборно видео, публикувано вчера от американския президент Доналд Тръмп, беше

...
Предизборно видео, публикувано вчера от американския президент Доналд Тръмп, беше
Коментари Харесай

Twitter „посече“ Доналд Тръмп заради авторско право

Предизборно видео, оповестено през вчерашния ден от американския президент Доналд Тръмп , беше свалено от Twitter, защото в него нелегално е употребена музиката от кино лентата от поредицата за Батман " Черният рицар: Възраждане " от 2012 година, предадоха Агенция Франс Прес и АП.
 
Филмовото студио " Уорнър Брос ", притежател на франчайза " Батман ", е алармирало, че потреблението от президента на музиката от " Черният рицар: Възраждане " " не е позволено ".
 
An Interview With the Guy Who Made That Wild 2020 Trailer
— RealPro (@RealPro4Real)

В клипа участваха фотоси на демократите Барак Обама и Хилари Клинтън , съпоставени със фотоси от двугодишното ръководство на Тръмп. На фона на музиката от кино лентата се четеше текст: " Първо ви подценяват. След това ви се надсмиват. После ви назовават расист. Доналд Дж. Тръмп. Вашият избор. Доказа, че всички те бъркат. Тръмп: огромната победа. 2020 ".
 
Това не е първият случай, когато Доналд Тръмп се обръща към попкултурата, с цел да прокара политическите си послания.
 
Милиардерът към този момент няколко пъти се е позовавал на сериала " Игра на тронове " и фамозния му лозунг " Зимата идва " , като писа в Twitter " Санкциите идват ", по отношение на Иран, или " Стената идва " - за стената по границата с Мексико.-->
 
" Как се споделя " корист със запазена марка " на дотракски език ", реагира изобретателно тогава телевизия HBO, имайки поради измисления език, който приказват част от героите в сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР