Предизборно послание на български и на още 24 световни езика

...
Предизборно послание на български и на още 24 световни езика
Коментари Харесай

Послание на български в предизборен клип на Байдън |

Предизборно обръщение на български и на още 24 международни езика в включени в клип на претендента на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън.

Клипът със заглавие " 25 аргументи да гласуваме за Байдън на 25 езика " е ориентиран към другите езикови общности. Включени са и обръщения на испански, турски, хърватски, иврит, виетнамски, арабски и други

На български приказва Маргарет Глийсън - млада жена, която е живяла в България, участвайки в стратегия за проучване на непознати езици и култури.



„ Аз съм доброволец в акция. Там питаха дали някой приказва непознати езици. Отговорих им, че знам български. Така бях определена да вземам участие в клипа ”, изясни Глийсън в интъервю за Нова телевизия.

„ Някои са деца на мигранти, трети знаят непознатия език поради религията, която са избрали. Това е пъстра палитра от хора и ориси и по тази причина видеото е толкоз особено и красиво. То демонстрира културното благосъстояние и на Съединени американски щати. Това е и посланието на самия Байдън – почитание към всички хора от другите краища на света, които живеят тук ”, описа тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР