Предизборният щаб на американския президент Джо Байдън и съюзниците му

...
Предизборният щаб на американския президент Джо Байдън и съюзниците му
Коментари Харесай

Щабът на Байдън и съюзниците му са събрали $264 млн през второто тримесечие на годината

Предизборният щаб на американския президент Джо Байдън и съдружниците му са събрали 264 милиона $ през второто тримесечие, заяви предизборният щаб на Байдън, представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Щабът посочи, че 127 от 264-те милиона са били събрани предишния месец и че е маркиран връх при даренията от елементарни жители в деня на дебатите сред Байдън и някогашния президент Доналд Тръмп.

Съобщава се още, че щабът разполага с 240 милиона $ в брой.

Според Ройтерс щабът на Байдън желае да покаже триумфа на акцията по набиране на средства за преизбирането на американския президент след несполучливото му показване на дебата против Тръмп, след което някои демократи приканиха Байдън да отдръпна кандидатурата си.

Щабът на Байдън е провел в неделя и през вчерашния ден сложни телефонни диалози с значими спонсори, които са сложили въпроса дали Байдън би трябвало да остане кандидат-президентът на Демократическата партия след неприятното си показване на дебата.

През второто тримесечие 95% от даренията са били под 200 $, което съгласно предизборния щаб акцентира необятната поддръжка за Байдън от елементарните американци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР