Предизборният сблъсък между кандидат-депутатите по bTV започна с безпрецедентна ситуация

...
Предизборният сблъсък между кандидат-депутатите по bTV започна с безпрецедентна ситуация
Коментари Харесай

Кирил Петков се яви изненадващо на дебат, ГЕРБ си тръгна, bTV обяви безпрецедентна ситуация

Предизборният конфликт сред кандидат-депутатите по bTV стартира с " невиждана обстановка " - по думите на водещата Мария Цънцарова.

Причината: вместо в заключителния спор да се включи претендентът на " Продължаваме промяната " Венко Сабрутев, неговото място изненадващо зае някогашният министър председател Кирил Петков. Сабрутев не съумял да се яви заради " персонални аргументи ".

" Казусите са толкоз значими пред България в този миг, че когато Венко не можа да пристигна, аз си споделих, че няма по-добър човек от " Продължаваме промяната ", който да адресира българските гласоподаватели, от мен ", изясни появяването си Петков.

Това, с изключение на репликата на водещата, провокира и неодобрение измежду останалите участници в студиото, само че най-много от тези на ГЕРБ. В предаването трябваше да взе участие Деница Сачева. Щом научил за смяната в проекта на Политическа партия, от ГЕРБ пристигнал и Томислав Дончев. Двамата някогашни министри се възмутиха, че Петков нарушава разпоредбите, оповестени от малкия екран, и в символ на митинг напуснаха студиото.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР