Предизборните спекулации, че варненския аптеченен бос Веселин Марешки ще заиграе

...
Предизборните спекулации, че варненския аптеченен бос Веселин Марешки ще заиграе
Коментари Харесай

Делян Добрев: Спокойно можем да сменим Сидеров с Марешки

Предизборните спекулации, че варненския аптеченен необут Веселин Марешки ще заиграе като патерица на ГЕРБ в Народното събрание стартират да се осъществят на процедура. Досега депутатите на " Воля " постоянно поддържат ръководещите при значими гласувания, само че ролята им може би скоро ще бъде официализирана.

" Спокойно може да сменяем поддръжката на депутатите от " Атака " с депутатите на Марешки ", съобщи в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

Така той разяснява острите реплики на водача на " Атака " Волен Сидеров против съдружните си сътрудници през последните дни.

Особено изострен бе лидерът на националистите по адрес на сътрудниците си в Обединени патриоти Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

„ Ние влязохме в тази ръководеща коалиция не с цел да вършим лифтове, пързалки, ски писти и писти за шейнички, влязохме да подвигаме приходите, това беше нашата съществена цел, да подвигаме стандарта на българите. А не да се грижим от кое място ще мине лифтът и компанията офшорна с Георгиус Георгиу от Кипър, назначен да прикрива същинския притежател, дето в последна сметка Борисов му сподели името - Цеко, да се грижим за неговите ползи. Той е задоволително богат Цеко, с цел да се грижим ние като патриотична групировка да прокарваме закони в негова изгода ", съобщи през вчерашния ден Сидеров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР