Предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов продължава в

...
Предизборната обиколка на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов продължава в
Коментари Харесай

ГЕРБ от Ямбол: Промяната заряза регионите

Предизборната обиколка на водача на ГЕРБ Бойко Борисов продължава в Ямбол, където лидер на листата е някогашният регионален шеф Димитър Иванов. ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа мощ и на тези избори, закани се лидерът на листата.

Според него държавното управление на " Промяната " е довело застой в районите, няма и осъществени планове и единствено ГЕРБ може да изведе страната от тази обстановка. Иванов посочи по какъв начин при ръководството на ГЕРБ миграцията е била нулева, " с помощта на контактите и дейностите на премиера Борисов с Турция, и достойните ни граничари ".

Докато в този момент и на 10 км от Ямбол се виждат групи с мигранти. " Политката е отговорност към хората, тя не е учебно заведение за аматори и шарлатани. Затова на 2 април, за постоянна България би трябвало да излезем и да гласуваме с номер 2 ", прикани той.

По-рано Борисов мина и през Сливен, където се срещна с олимпийската ни шампионка по битка Станка Златева, която нарича златното момиче на България. " Уважавам безпределно нейния състезателен хъс, с който продължава да възпитава и тренира десетки деца от Сливен и района. Горд съм, че Станка избра да остане в Сливен и България и да тренира нашите деца ", написа той в обществените мрежи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР