Предизборната коалиция между ДБ и ПП за предсрочния вот има

...
Предизборната коалиция между ДБ и ПП за предсрочния вот има
Коментари Харесай

Коалицията невъзможна: Депутатските листи спънали съюза между ПП и ДБ

Предизборната коалиция сред Демократична България и Политическа партия за предварителния избор има нулев късмет и съвсем несъмнено няма да се състои, научи Lupa.bg.

Въпреки това, обществено Асен Василев и Кирил Петков показват, че не затварят вратата напълно, като някогашният финансов министър посочи, че и след независимата регистрация на двете партии, опцията за избирателен съюз не е затворена. Това обаче надали ще се случи.

Тъмносини обаче подмятат, че нежеланието на Политическа партия да се съюзи с десните идва от безконечния препъни – камък – листите.

Демократична България имат упоритостите да вкарат свои хора напред в описите, с цел да имат повече места в Народното събрание, само че Петков и Василев очевидно не желаят да са ракета-носител на непознати претенденти.

Затова и общи листи за идните избори сред двете обединения твърдо няма да има, споделиха хора от ДСБ пред Lupa.bg.

Социологията към този момент даде тенденция на двете партии от анти-статуквото. Прогнозата, че Демократична България и Политическа партия поотделно ще вземат повече проценти също натежа при взимането на решение от страна на по-голямата партия.

Така или другояче, регистрацията на някогашните ръководещи и десните към този момент е реалност. Въпреки това, при внасянето на документите в ЦИК експравосъдният министър Надежда Иванова вметна, че Демократична България към този момент е декларирала желанието си за общо явяване с Политическа партия и не се отхвърлят да чакат отговор от огромния сътрудник.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР