Предизборната кампания започна преди официалния старт и за съжаление има

...
Предизборната кампания започна преди официалния старт и за съжаление има
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Служебният кабинет няма да участва в изборите, партиите да потърсят опоненти другаде


" Предизборната акция стартира преди формалния старт и за жалост има фактори, които възприемат нас, служебното държавно управление като съперник в тази акция и желаят да извлекат съмнителни политически изгоди на наш тил ".

Това сподели служебният министър председател Гълъб Донев при започване на съвещанието на държавното управление. Той бе безапелационен, че служебното държавно управление няма да взе участие в изборите и е разумно партиите и обединенията да потърсят съперници другаде.

" Призовавам ви да запазите успокоение и хладнокръвие, макар че нерядко имаме съображение да отговорим на погрешни или обидни изказвания ", сподели Донев като се обърна към министрите.

" Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на българските жители, а не да влизаме в полемика с тези, които са ги основали с дейности или бездействия. Ще продължим да работим проведено и настойчиво като преодоляваме действителните, а не измислените компликации, сподели служебният министър председател. По Конституция и по съвест наша отговорност е да осигурим подготовка и производство на почтени и свободни избори. Това вършим и ще вършим безкомпромисно ", съобщи Гълъб Донев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР