Предизборната кампания започна далеч преди официалния й старт. За съжаление

...
Предизборната кампания започна далеч преди официалния й старт. За съжаление
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Партиите да потърсят опонентите си другаде, а не да нападат служебното правителство

Предизборната акция стартира надалеч преди формалния й старт. За страдание има фактори, които възприемат нас, служебното държавно управление, като съперник в тази акция. Искат да извлекат някакви съмнителни политически изгоди на наш тил. Това съобщи преди началото на днешното държавно съвещание служебният министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., съобщи кореспондент на

,,Нека напомня, че служебното държавно управление няма да взе участие в изборите, заради което е разумно партиите и обединенията да потърсят съперниците другаде. Призовавам да запазим успокоение и хладнокръвие, макар че нерядко имаме съображение да отговорим на погрешни или обидни изказвания. Нашата първостепенна задача е да решаваме проблемите на милионите български жители, а не да влизаме в полемика с тези, които са ги основали с дейности или бездействия``, разяснява още Донев.

Ще продължим да работим проведено и настойчиво, като преодоляваме действителните, а не измислените компликации, акцентира в допълнение служебният министър-председател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР