Предизборната кампания за тях вече започна, но нека си припомним

...
Предизборната кампания за тях вече започна, но нека си припомним
Коментари Харесай

Мая Манолова и псевдо-протестърът Никола Вапцаров отново се активизираха! Защо? Кой печели от това?


Предизборната акция за тях към този момент стартира, само че дано си напомним някои съмнителни обстоятелства

Дойде ли време за избори – всички средства са разрешени. Това очевидно е мотото на тандема Мая Манолова-Никола Вапцаров, които за следващ път застанаха един до друг. Този тандем е изключително деен по време на предизборни акции – тя, в ролята си на кандидат-кмет или кандидат-депутат, той – в ролята си на гръмък псевдо-протестър с барабан.

Спомняме ли си обаче свадите към тях или още веднъж всяко знамение е за три дни?

# КОЙ предложи Пеевски?

Мая Манолова сама призна, че тя е предложила Делян Пеевски за началник на ДАНС – нещо, което провокира невиждана вълна от митинги през 2013 година След това беше наградена с поста Омбудсман на Република България с персоналната благословия на Бойко Борисов. Не би трябвало да забравяме, че в биографията й стои и костинбродската спекулация – изборна скица, обгърната в тайнственост и до през днешния ден.

Видео:

Мая Манолова изнудва Васил Божков за пари

След като беше омбудсман, Мая Манолова се оказа без политическа принадлежност и финансиране. Затова скалъпи небрежно „ Изправи се.бг “ и стартира да се присламчва към всевъзможни митинги, които са отразявани от медиите – няма значение кой, къде и защо се бори, в случай че има медии – Мая Манолова е там и е постоянно в компанията на шумния псевдо-протестър със съмнителна известност – Никола Вапцаров.

Преди да я изгонят от митингите си, Манолова се присламчваше неразделно и към акциите на майките от „ Системата ни убива “:

Наскоро самият Васил Божков призна, че Мая Манолова е ходила при него да го изнудва за пари – нещо, за което и самият Вапцаров призна:

Този проблем е един от образците за това по какъв начин едни шумни хора с политически упоритости употребяват медиите, с цел да изнудват и рекетират или противоположното - да лобират за даден човек, бизнес, идея. В това видео можете да наблюдавате тъкмо по какъв начин се трансформират мненията на околните до Мая Манолова „ протестъри “ за една постройка, в която благосъстоятелност има и Васил Божков: ВИДЕО за вграждане в текста:

Никола Вапцаров – неосъществения политик с заболели упоритости

За по този начин наречения „ протестър “ Никола Вапцаров чуваме или по избори, или по време на кавги, при които е належащо изместване на фокуса на публичното внимание. Неосъществен политик, изпъден от Българска социалистическа партия, отлъчен от хората в Банско и получил едвам 20-на гласа на локални избори там.

Името му се свързва и със скандалната кметица на кв. Младост Десислава Иванчева, на която той беше заместител. Заместник-кмет, станал прочут с това, че 6 месеца не е ходил на работа и с това, че получи поста като премия за шумното му присъединяване в митингите в Младост.

Никола Вапцаров „ изнася “ пламенна тирада пред празна зала на предизборната си акция в Банско, която бе безусловно крушение.

Освен непоследователен човек, чиято безконечна цел е да се облажи от политиката, Вапцаров е и нахален дебитор на Община Банско, на която отхвърля да заплати налозите на фамилния си хотел.

В опитите си да се постави на властта, да се възползва от медийно внимание и да се окаже в позиция, в която може да продължи да рекетира ръководещи, политици и бизнес, Вапцаров сътвори шпиц-командата ИК Лозенец дружно с един от най-големите поддръжници на ГЕРБ – Мариян Башур. Основната цел на така наречен предприемчив комитет е да основава звук, когато това е належащо на един или различен политик. Това се е трансформирало в специалност за Никола Вапцаров, който очевидно друго не работи.

Шпиц-командата на Бойко Борисов – ИК Лозенец

А за фамилното му минало, обвързвано до последно с алената буржоазия, от която са се възползвали оптимално, към този момент е писано задоволително.

Ясно е за всички, че тандемът Манолова-Вапцаров не се засилва инцидентно – търсене на политически дивиденти, следващия стопански рекет или лобизъм, или просто търсене на медийно внимание е задачата този път – ще стане ясно с времето.

Но по-странното е за какво медиите не престават да легитимират сходни мними герои и да им подаряват медийно време и пространство, в случай, че по този метод освен обслужват съмнителните им ползи, само че и манипулират публичното мнение?!

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР