Предизборната кампания не е нито спокойна, нито агресивна. Тя е

...
Предизборната кампания не е нито спокойна, нито агресивна. Тя е
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Финансовата криза не е изненада за никой, който разбира от публични финанси

Предизборната акция не е нито спокойна, нито нападателна. Тя е малко изтощена. Нямам поради участниците в нея - хората са изтощени от изборите. Големият проблем е, че в случай че всички политици, които вземат участие във вота и този път не съумеят да произведат нищо, ще дадем най-силния мотив на хората, че няма смисъл да се върви на избори. Това разяснява зам.-председателят на и водач на листата на ГЕРБ- в Габрово Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в предаването " На фокус " по Нова телевизия.

По думите му има интервенция на служебния кабинет в предизборната акция.

„ Не имам предвид обаче финансовия министър, а районния. Той се занимаваше с археология и твърдеше, че някакъв асфалт бил по-тънък, в сравнение с би трябвало. Финансовата рецесия не е изненада за никой, който схваща от обществени финанси ”, сподели политикът.

Според Дончев валутният ръб все още не е застрашен.

„ Това е рисков риск, който все още не мисля, че е налице. Към момента страната не е застрашена и от банкрут. Ако в границите на две или три години се подхващат стъпки за балансиране на бюджета, мисля, че не. Но дългът въпреки всичко пораства ”, е мнението му.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР