Предизборната кампания на ГЕРБ започна от Враца. Лидерът на партията

...
Предизборната кампания на ГЕРБ започна от Враца. Лидерът на партията
Коментари Харесай

„Ще вложим огромни усилия да направим правителство“: ГЕРБ откри кампанията си от Враца

Предизборната акция на ГЕРБ стартира от Враца. Лидерът на партията Бойко Борисов и стотици симпатизанти участваха на откриването. За старта на акцията на ГЕРБ дойдоха всички водачи на листи от цялата страна.

„ Сега целите на страната са преодоляване на инфлацията, балансиране на бюджета и прекъсване на мигрантски напън “, акцентира Томислав Дончев. Той уточни още, че в случай че страната не се намираше в тази рецесия би трябвало целите на държавното управление да са обучение, инфраструктура, железници и енергийна успеваемост.

А водачът на ГЕРБ Бойко Борисов насочи апел към политиците да бъдат виновни към народа и да се сформира държавно управление.

„ Първо би трябвало да възстановим още веднъж България след хаоса. Ще вложим този път големи старания да създадем държавно управление, с който българският народ избере, който е родолюбец, който е за европейски полезности, такива каквито сме ние в европейската национална партия... с тези вършим държавно управление. Единственият късмет би трябвало да сме с един народен представител, само че първи, тогава ще създадем държавно управление “, съобщи Борисов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР