Предизборната кампания на Доналд Тръмп и Джо Байдън продължи със

...
Предизборната кампания на Доналд Тръмп и Джо Байдън продължи със
Коментари Харесай

Тръмп: Ако Байдън спечели, ще отмени Коледа

Предизборната акция на Доналд Тръмп и Джо Байдън продължи със срещи с гласоподаватели в Невада и Северна Каролина. Броят на гласувалите авансово американци в това време се усили до повече от 27 милиона души.

Коледа е под въпрос, в случай че Джо Байдън завоюва. Думите са на президента и претендент за втори мандат Доналд Тръмп по време на предизборно посещаване в Невада.

" При карантината на Байдън светлините на Лас Вегас ще угаснат, а Карсън Сити ще се трансформира в нереален град. Празниците за Коледа ще бъдат анулирани ", сподели президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

" След новините ": Тръмп или Байдън? Нажежени изборни пристрастености в Съединени американски щати

Ранното гласоподаване в Невада стартира в събота, а Тръмп прекара целия идващ ден в този щат, с вярата този път да завоюва там.

По същото време от Северна Каролина претендентът на демократите не пропусна да насочи остри рецензии против метода на оправяме с коронакризата от администрацията на Тръмп, както и да обещае:

" Нуждаем се от ръководство, което да снижи напрежението, да насърчи разговора и да ни поведе към излекуване и вяра. като президент ще направя тъкмо това. Но истината е, че не по-малко значими са въпросите за работните места и финансовата непоклатимост ", съобщи Джо Байдън, кандидат-президент на Демократическата партия.

Ако няма непредвидени условия, двамата кандидати за Белия дом би трябвало да вземат участие във втори ефирен спор. Той е плануван за 22 октомври, само че не е явен форматът му.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР