Предизборната кампания е в ход и с нея започват и

...
Предизборната кампания е в ход и с нея започват и
Коментари Харесай

Сблъсък между Тома Биков, Калина Константинова и Георги Свиленски на тема кой счупи държавата

Предизборната акция е в ход и с нея стартират и най-зрелищните политически конфликти в ефира на bTV. Във времето до изборите в ефира ни ще се организират обичайните диспути по значимите въпроси, които вълнуват всички българи.

 

Всяка полемика се организира по правила и правилник, направени от bTV. Тази неделя даваме думата на трима претенденти от листите в столицата – Тома Биков от ГЕРБ-СДС, Калина Константинова от “Продължаваме смяната ” и Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

 
Тома Биков завършва трагичен спектакъл в Югозападния университет и политология в Софийския университет " Св. Климент Охридски ". Той е бил зам.-председател на групата на ГЕРБ-СДС в 47-то Народно заседание. Биков е лидер на листата на ГЕРБ-СДС в 24 МИР в София.

 

Калина Константинова завършва стопанска система в Колежа " Бард " в Ню Йорк. Тя беше вицепремиер по ефикасното ръководство в държавното управление на Кирил Петков. Константинова е втора в листата на „ Продължаваме промяната “ в 25 МИР в София.

 

Георги Свиленски завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, компетентност строителен инженер. Той е бил ръководител на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ в 47-то национално заседание. Свиленски е лидер на листата на Българска социалистическа партия в 24 МИР в София.

 

Кой счупи дръжавата?

„ Държавата се счупи от тежката политическа рецесия, в която влязохме още май предходната година и която така наречен „ партии на смяната и митинга “ не съумяха да решат към този момент година и половина. Взеха се редица глупави и необразовани решения в областта на стопанската система “, съобщи Тома Биков от ГЕРБ.
 
Калина Константинова от Политическа партия съобщи, че са заварили страната „ счупена от едно 12-годишно корумпирано и безумно ръководство на ГЕРБ. “

 
„ Инфлацията се понася толкоз тежко от хората в България, тъй като тя ги завари небогати и изоставени. Заварихме 1 млн. пенсионери под прага на беднотия “, добави тя.

 

Георги Свиленски от Българска социалистическа партия съобщи, че по тяхно предложение пенсиите са се вдигнали през тази година.

 

Кръстосан огън

Георги Свиленски попита Тома Биков дали ГЕРБ ще създадат коалиция с Политическа партия, в случай че те са без Асен Василев и Кирил Петков.

 

„ България би трябвало да има проевропейско ръководство, всеки, който се усеща като част от проевропейска партия би трябвало да пристигна. Редовно държавно управление без ГЕРБ няма по какъв начин да има “, отговори той.

Тома Биков попита Калина Константинова каква е разликата сред Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и партията на Стефан Янев, защото Политическа партия желаят да ръководят с Българска социалистическа партия, само че не и с другите две партии.

„ През тези седем месеца съдружните сътрудници, с които се разбирахме най-добре и имахме обща визия, бяха „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия. Сега просто би трябвало да си довършим работата “, отговори му тя.

 

Калина Константинова попита Георги Свиленски поради обстоятелството, че Политическа партия няма да договаря с ГЕРБ, има ли късмет Българска социалистическа партия да договаря с ГЕРБ.

„ Няма по-последователна позиция във връзка с ГЕРБ от позицията на Българска социалистическа партия “, сподели той.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР