Предизборна акция за сплашване преди изборите, така кметът на Стамболийски

...
Предизборна акция за сплашване преди изборите, така кметът на Стамболийски
Коментари Харесай

Кметът на Стамболийски: Вдигнах ръце и казах Арестувайте ме. Добре, че внучките ми не бяха там

Предизборна акция за заплашване преди изборите, по този начин кметът на Стамболийски Георги Мараджиев разяснява разпита му в полицията тази заран и претърсването на фамилната му фабрика.

 

Благодаря на Бога, че там не бяха моите внучки. Сутринта бях арестуван, бях вдигнал ръцете и споделих: " Елате и ме арестувайте, няма проблем! ", разяснява той пред " Фокус ".

Беше ми обявено, че ще има задържане за 24 часа. Сега не знам арестуван ли съм или не. В момента се правят процесуални дейности в общината, ще окажем цялостно подпомагане на органите, съобщи още той.

Случва се това, което се случва всяка година. Вече сме привикнали, тъй че няма никакъв проблем. Изземване на материали, само че няма такива. Поредната акция за заплашване, въпреки всичко идват избори. Не се тормозя от нищо. Оттук нататък си поемат работа проверяващите органи. С тази акция през днешния ден се стопира работата на 100 души. Очаквам една акция, която ще завърши като другите до момента ”, разяснява Мараджиев пред кореспондент на TrafficNews.bg.

По информация на полицията профилираната акция е по линия на Икономическа полиция след инспекция на информация за възможна корист със средства от европейските фондове. Освен фабриката, са претърсени и още няколко адреса.

Междувременно деятели на ГЕРБ се събират на митинг в Стамболийски в отбрана на Мараджиев.

През март той бе разпитван в полицията по сигнал за пазаруване на гласове.

Тогава Мараджиев съобщи, че разпитът е бил за събитията от 10 ноември 2021 година в Ново село, когато той и локални поданици направиха жива верига пред търговски обект, в който Икономическа полиция организираше акция по време на предизборната акция. По думите на Мараджиев, го викат за трети път по дадения проблем. Според него задачата на цялото мероприятие е той да бъде сплашен и да се всее боязън в другите кметове на ГЕРБ и членовете на партията.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР