Предишният премиер ходеше с джипка и даваше по 50 лв.,

...
Предишният премиер ходеше с джипка и даваше по 50 лв.,
Коментари Харесай

Емил Димитров: Експремиерът ходеше с 1 джипка и даваше по 50 лв., сегашният ходи с 3

„ Предишният министър председател ходеше с джипка и даваше по 50 лева, с цел да го обичат. Сегашният върви с три джипки и отново дава по 50 лв.. Винаги, когато държавното управление не може да вдигне пенсиите, тъй като повдигането на пенсиите е нещо трайно, дава дребни дарове, с цел да покаже угриженост. Хайде в този момент за Великден по 50 лв. да видите какъв брой ви обичаме, а от идващия месец повдигане на газта - но то такова е интернационалното състояние “. Това съобщи някогашният екоминистър Емил Димитров в предаването „ Пресечна точка “.

По думите му държавното управление е закъсняло една година с проекта за развиване.

„ И аз да съм в Европарламента ще си кажа: очевидно нямате потребност от тия пари да се развивате и нищо не вършиме, с цел да си ги вземете. Накрая ще ни отрежат с тия пари с цел да ги дадат на Украйна “, разяснява той.

Според него е добре пенсионерите да получат по нещо, само че уравниловката е реалност. 

" Ако си работил 40 години, вземаш с 50 лв. повече от този, който не е работил и ние го назоваваме обществено - аргументира се Емил Димитров. - Тези дето са работили, не го одобряват по този начин, само че тях никой не ги пита. За следващ път противопоставяме майките с децата на пенсионерите. Знаем, че не могат, само че да не бяха обещавали. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР