Предишният каталог на Rolling Stones може да бъде даден за благотворителност, казва Мик Джагър

...
В интервю за The Wall Street Journal сър Мик говори
Коментари Харесай

В интервю за The Wall Street Journal сър Мик говори за потенциалната продажба на каталога на групата след 1971 г., като посочи, че може да бъде даден за благотворителност, за да „може би да направя нещо добро на света“.

Въпреки че не са взети решения, предходният каталог вероятно ще събере огромни суми пари, но сър Мик каза: „Децата нямат нужда от 500 долара m, за да живеем добре, хайде."

Стоунс разкрива големи звездни сътрудничества

80-годишният има осем деца - последно стана баща отново в края на 2016 г., когато балерината Мелани Хамрик роди синът им в Ню Йорк.

Ранната работа на The Rolling Stones е собственост на друг лейбъл и притежаването на каталог е голяма тема в света на онлайн стрийминг.

Сър Мик каза: „Индустрията беше толкова зараждаща се, че нямаше подкрепата и количеството хора, които са на линия, за да могат да ви съветват, както правят сега.

„Но, знаете ли, все още се случва... вижте какво се случи с Тейлър Суифт. Всъщност не знам тънкостите на това, но тя очевидно не беше доволна."

Прочетете повече в Sky News:
GB News спира Лорънс Фокс заради "неприемливи" коментари< br />Пилот на BA е уволнен след пиянство с кокаин преди полета

Други музикални звезди продадоха правата върху произведенията си през последните години, включително Брус Спрингстийн, Пол Саймън и Стинг.

Сър Мик също говори за възможността The Rolling Stones да тръгнат на холограмно турне след успеха на шоуто Voyage на ABBA.

Той каза на Journal: „Сега можете да имате посмъртен бизнес, нали? Можете да имате посмъртно турне.

„Технологиите наистина се развиха от времето на ABBA, на което трябваше да отида, но го пропуснах.“

The Rolling Stones ще издадат новия си албум, Hackney Diamonds, на 20 октомври и ще включват приноси от сър Пол Маккартни, Стиви Уондър, сър Елтън Джон и Лейди Гага.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР