Предишните ни два брифинга бяха за това, че Бойко Борисов

...
Предишните ни два брифинга бяха за това, че Бойко Борисов
Коментари Харесай

Отровното трио: Бойко Борисов стои на власт защото иска да похачи още пари

Предишните ни два брифинга бяха за това, че Бойко Борисов стои на власт тъй като желае да похачи още пари. Днешният е също за това и е обвързван с тол системата.
Това оповестиха основателите на митингите от Отровното трио на брифинг пред президентството. Злоупотребите на държавните институции по отношение на построяването на тол системата и финансовите облаги на компанията " Капш ", която я построява разкриха пред публицисти Арман Бабикян от Отровното трио малко преди началото на днешните антиправителствне митинги.

По думите на триото концепцията за блокиране на постройките на разнообразни институции, измежду които и министерствата, не е тяхна и те нямат нищо общо с реализацията ѝ. Подобна информация се популяризира в последните дни в обществените мрежи. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков прецизираха, че нямат нищо срещу концепцията да се реализира, само че подчертаха, че не желаят да бъдат свързвани с нея.

Тримата допълниха, че нямат никакво желание да подвигат блокадите пред Министерския съвет и на Орлов мост, като даже приканиха за още такива в цялата страна. Минеков добави, че ще насърчават всяко гражданско непокорство, до момента в който министър председателят Бойко Борисов и основният прокурор Иван Гешев не подадат оставка.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР