Предишната система на контакти между САЩ и Китай се разпадна,

...
Предишната система на контакти между САЩ и Китай се разпадна,
Коментари Харесай

Майк Помпео: Старата система между САЩ и Китай се разпадна

Предишната система на контакти сред Съединени американски щати и Китай се разпадна, съобщи държавният секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео, представен от АП.

Майкъл Помпео приказва в президентската библиотека на Ричард Никсън.
 Помпео убеден: Няма да допуснем дезинформация на вота през ноември
Помпео убеден: Няма да допуснем дезинформация на вота през ноември

Правителството е взело ограничения, само че офанзивите не престават, призна той

В същото време Помпео означи, че Съединени американски щати не би трябвало да се връщат към предходната политика на взаимоотношение с Пекин.

Освен това държавният секретар поддържа изказванията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за нуждата от нов пълководец, който би могъл да отбрани американския метод на живот и стопанската система.

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп и неговата администрация нямат желание да " съблюдават " условията на Китай, както предходните администрации, акцентира държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео в четвъртък и добави, че " Пекин е по-зависим от нас, в сравнение с ние от тях ".
 Помпео отсече: Действията на СЗО в пандемията доведоха до
Помпео отсече: Действията на СЗО в пандемията доведоха до " умрели британци "

СЗО се била трансформирала в " политически " орган "

" Китай през днешния ден е все по-авторитарен вкъщи си и по-агресивен във връзка с враждебността си към свободата в чужбина. Пекин третира интернационалните съглашения като оферти, като проводници за световно владичество ", сподели Помпео в речта си в президентската библиотека и музей на Ричард Никсън.

Позовавайки се на затварянето на китайското консулство в Хюстън, секретарят означи, че е " център за шпиониране и кражба на IP ", ориентиран към Съединени американски щати, предупреждавайки, че Белият дом не може " да третира това олицетворение на Китай като естествена страна ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР