Предимството на пътя е живот, нека винаги даваме път на

...
Предимството на пътя е живот, нека винаги даваме път на
Коментари Харесай

Кирил Ценкин: Предимството на пътя е живот, нека винаги даваме път на живота

Предимството на пътя е живот, дано постоянно даваме път на живота, сподели заместник-министърът на вътрешните работи Кирил Ценкин по време на церемонията по връчването на годишните награди „ Регионални и локални начинания в поддръжка на сигурността на придвижването по пътищата ". Организатор е Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата ", с партньорството на Българска телеграфна организация (БТА).

Събитието се организира през днешния ден по отношение на Националния ден на сигурността на придвижването по пътищата, 29 юни.

На церемонията участват министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков, министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков, министърът на младежта и спорта Димитър Илиев, заместник-министърът на образованието и науката Мариета Георгиева, ръководителят на Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата " Малина Крумова, генералният шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев.

Зам.-министър Ценкин означи, че представителите на държавната власт осъзнават, че посредством своите решения и тяхното осъществяване „ поемаме задължението да бъдем пазители на човешкия живот и здраве ".

Кирил Ценкин изрази признателност за опцията посредством премиите „ Регионални и локални начинания в поддръжка на сигурността на придвижването по пътищата " да се показа активността на териториалните структури на Министерство на вътрешните работи. „ За мен е чест, че измежду номинираните са редови чиновници от регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи, които с инициативността и персоналната си ангажираност по тематиката са съдействали участниците в придвижването по пътищата да бъдат по-отговорни, осведомени и предпазени ", добави той. Ценкин означи още, че ще бъде показана превантивната активност на полицейските органи по отношение на сигурността на придвижването.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР