Предимно слънчево време се очаква днес в Пловдив. Минималните температури

...
Предимно слънчево време се очаква днес в Пловдив. Минималните температури
Коментари Харесай

Предимно слънчево време с температури до 27 градуса в Пловдив

Предимно слънчево време се чака през днешния ден в Пловдив. Минималните температури ще са 11-12 градуса, а оптималните ще доближат до 26-27 градуса. Валежи над града не се чакат.
Прочетете още
Над страната също ще бъде най-вече слънчево. След обяд над планинските региони от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа слаб до сдържан, най-вече източен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 28°, в София - към 23°. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и едва ще се намали.

В планините ще доминира слънчево време. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 11°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 21°-23°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР