Предимно слънчево време ни очаква през уикенда.В събота минималните температури

...
Предимно слънчево време ни очаква през уикенда.В събота минималните температури
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през уикенда?

Предимно слънчево време ни чака през уикенда.

В събота минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, в София към минус 5°. Денят ще стартира със слънце, а след обяд тук-там с краткотрайни нараствания на облачността. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще е слаб, в Дунавската низина – сдържан. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 8° и 13°, в София – към 8°.

В планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 5°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, след обяд тук-там с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

В неделя в по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е от запад, слаб, в Дунавската низина до сдържан, а по здрач в източните региони ще се ориентира от югозапад. Минималните температури ще се покачат, дневните, основно в Северна България, ще се намалят с един до три градуса.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР