Предимно слънчево ще е времето днес. Ще има временни увеличения

...
Предимно слънчево ще е времето днес. Ще има временни увеличения
Коментари Харесай

Повече слънце и малко дъжд днес и утре -

Предимно слънчево ще е времето през днешния ден. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места в Източна България ще превали временен дъжд. 

Максималните температури ще са сред 27° и 32°, в София към 27 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Слънце ще грее и в планините, само че ще има и краткотрайни нараствания на облачността, а на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Максималната температури на 1200 метра ще е към 22°, а на 2000 метра - към 15 градуса.

Два бала талази ще се издигат в морето, измежду тях термометрите ще се качат до 21-24 градуса, а на брега - до 28 градуса. Облаци ще скриват слънцето понякога, след обяд ще превали кратковременно. 

Утре ще доминира слънчево време, с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността след обяд над западната половина от страната, в планините там тук-там ще превали кратковременно. Температурите ще се покачат. В неделя и през първата половина на новата седмица ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На повече места в Южна, Източна и Централна Северна България ще има валежи, съпроводени от гръмотевици.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР