Предимно слънчево ще бъде времето днес. Ще духа слаб до

...
Предимно слънчево ще бъде времето днес. Ще духа слаб до
Коментари Харесай

Слънчево и топло време ни очаква днес

Предимно слънчево ще бъде времето през днешния ден. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Дневните температури ще останат високи и оптималните ще бъдат най-вече сред 14 и 19 градуса, в София - към 14 градуса, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е по-високо от междинното за месеца.

По Черноморието

ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 13 и 17 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 8-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините

ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 13 градуса, на 2000 м - към 7 градуса.

През нощта против сряда

вятърът от северозапад ще се усили, ще бъде сдържан, в Дунавската низина краткотрайно до силен; ще има и краткотрайни нараствания на облачността. В сряда ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне, дневните температури ще се намалят с 3-4 градуса.

В четвъртък

вятърът ще се ориентира от югозапад, в множеството региони слаб, в Източна България след обяд до сдържан. Ще доминира слънчево време, само че сутринта тук-там в равнинната част от страната ще има мъгли или ниска облачност. Минималните температури ще бъдат от минус 2 - минус 3 градуса до 3-4 градуса, а оптималните - в множеството места сред 10 и 15 градуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР