Предимно слънчево, с максимални температури между 28 и 33 градуса

...
Предимно слънчево, с максимални температури между 28 и 33 градуса
Коментари Харесай

Слънце и 33 градуса днес, дъжд - чак идния вторник

Предимно слънчево, с оптимални температури сред 28 и 33 градуса ще е времето през днешния ден. В София градусите ще са 28, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

По Черноморието в утринните часове облачността ще е забележителна, само че бързо ще се раздра и намалее. Ще духа до сдържан северен вятър, който ще отслабва. Максималните температури там ще са сред 24 и 27 градуса. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятърът от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра – към 14°.

Температурите ще продължат да се покачват, като в четвъртък междинната оптималната за страната ще е 31 и до идния вторник последователно ще се увеличи до 35 градуса. В събота и неделя времето ще е слънчево и топло, с оптималната междинна температура 33 градуса. До идния понеделник времето ще остане изсъхнало, във вторник се чакат превалявания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР