Предимно слънчево и почти тихо време ни очаква днес. Преди

...
Предимно слънчево и почти тихо време ни очаква днес. Преди
Коментари Харесай

След снеговалежите и студа: Ще се затопли ли времето през новата седмица

Предимно слънчево и съвсем безшумно време ни чака през днешния ден. Преди обяд тук-там в низините и котловините към момента ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност, само че следобяд видимостта ще се усъвършенства. Максималните температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 3°.

Атмосферното налягане ще е по-високо от междинното за месеца, сутринта краткотрайно ще се увеличи, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Сутринта тук-там, основно по южното крайбрежие, ще има мъгла или ниска слоеста облачност.

През деня по Черноморието

ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 3°-5°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините

ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 метра - към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Във вторник

вятърът ще се ориентира от северозапад и краткотрайно ще се усили до сдържан. Облачността ще е променлива, съвсем без дъжд. Преобладаващите температури ще бъдат: минималните - сред минус 10° и минус 5°, а оптималните - сред 0° и 5°.

В сряда

вятърът ще отслабне и ще се ориентира от запад, температурите едва ще се покачат. Ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР