Предимно облачно ще бъде времето днес, с валежи от дъжд,

...
Предимно облачно ще бъде времето днес, с валежи от дъжд,
Коментари Харесай

Времето: Очаква ни дъждовен и ветровит четвъртък

Предимно облачно ще бъде времето през днешния ден, с превалявания от дъжд, тук-там в Централна и Източна България и по-значителни. В западните региони ще се следят краткотрайни разкъсвания на облачността. По поречието на Дунав и в източните региони ще духа мощен източен вятър, с което ще стартира проникването на по-студен въздух. Минималните температури ще бъдат сред 7 и 12 градуса, оптималните – сред 11 и 16 градуса.

Над планините ще бъде облачно с превалявания от дъжд, по-значителни в Родопите и Източна Стара планина. Над към 2000 метра дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан, а в планините на изток и краткотрайно мощен вятър с посока юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 8 градуса, а на 2000 метра – към 2 градуса. 

По морето ще бъде облачно с валежи от дъжд, по-значителни в следобедните часове. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен източен вятър. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 14 и 17 градуса. Температурата на морската вода е 17 градуса. Вълнението на морето сутринта ще е 3 бала, катопрез деня ще се усили до 4 бала.
Слънцето ще изгрее в 07:25 часа и ще залезе в 16:59 часа. Продължителността на деня е 9:34 часа. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР