Предимно облачно с леки превалявания от сняг ще бъде времето

...
Предимно облачно с леки превалявания от сняг ще бъде времето
Коментари Харесай

Времето днес - облачно с леки превалявания от сняг в Пловдивко

Предимно облачно с леки валежи от сняг ще бъде времето през днешния ден в Пловдив. Очакват се температурите да варират в диапазона -8° до 2°. През следобедните часове за кратно ще изгрее слънце.
Прочетете още
Междувременно за няколко области в страната към момента ще бъде годен жълт код да студено време. През нощта облачността над по-голямата част от страната ще е забележителна, само че единствено на обособени места в планинските и източните региони ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан, в Източна България краткотрайно мощен северен вятър.

Минималните температури ще се намалят още и ще са най-вече сред минус 10° и минус 5°, в София - към минус 9°, на обособени места във високите полета на Западна България, където ще има по-съществени разкъсвания на облачността - до минус 12° - минус 13°.

През деня облачността над повече места в Западна и Централна България ще понижава, краткотрайно и до най-вече слънчево. В източните региони ще остане най-вече облачно, само че съвсем без превалявания.

Вятърът ще е до сдържан, от север-северозапад, в Източна България - краткотрайно мощен от север. Максималните температури, в по-голямата част от страната, ще са сред минус 3° и 2°, в София - към минус 2°. Атмосферното налягане е доста по-високо от междинното за месеца - ще продължи да се покачва.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР