Предимно читалищни събития са включени в културния календар на община

...
Предимно читалищни събития са включени в културния календар на община
Коментари Харесай

Предимно читалищни събития са включени в културния календар на община Дупница за месец септември

Предимно читалищни събития са включени в културния календар на община Дупница за месец септември. Извън проведените на локално равнище в селата в общината са заложени няколко събития.

На 5 септември е откриването на изложбата „ Стъпки в живота “ на Мими Димова. Домакин е изложбена зала „ Джамията “. Още една галерия има този месец, тя ще бъде открита в новата общинска художествена изложба и е на Гергана Досова – „ Цветът в мен “, откриването е на 9 септември от 17.30 часа. Два концерта на 6 и на 22 септември са възнамерявали от община Дупница. И в двата дни ще бъдат поднесени венци и цветя на паметната плоча на Опълченците, а по-късно ще има празнични концерти с присъединяване на локални самодейци. На 14 септември в ОбДТ „ Невена Коканова “ ще гостува спектакъл „ Българска войска “ със „ Сирано Дьо Бержерак “, а на 29 септември също в салона на театъра ще се организира концерт „ Отражения “ на музикално-драматичен спектакъл К.Кисимов “ с присъединяване на Орлин Горанов.

Последните две събития най-вероятно са с вход, който ще бъде разгласен преди провеждането им. На 16 септември от 18 часа в залата на НЧ Христо Ботев “ в Дупница ще бъде показана стихосбирката на Павлина Добрева „ В самотата на нощта “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР