Преди всичко поставяме икономиката и проблемите на хората на първо

...
Преди всичко поставяме икономиката и проблемите на хората на първо
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Преди всичко поставяме икономиката и проблемите на хората на първо място

Преди всичко слагаме стопанската система и проблемите на хората преди всичко. Изключително значимо е да се сътвори среда за бизнеса. Българските пари на данъкоплатеца да бъдат вложени в нашата стопанска система. Това съобщи за Дарик Любомир Каримански от коалиция „ Заедно “ на закриването на предизборната акция на групировката.

„ Хората упорстват най-много за това да имат добър живот – да имат приходи в семействата. Това е истината. Те желаят да имат хонорари, които са почтени на труда, който правят “, сподели той.

Според него би трябвало да има цялостна теория, която да се развива в България. " Тя би трябвало да е константа, да не е променлива, тъй като в никакъв случай няма да реализираме нещо, в случай че тя е непрекъснато променлива от позиция на цели ", акцентира той.

Каримански уточни, че през последните 10 години в България работоспособното население е намаляло с 920 000 души. Според него това може да се навакса само с вложения и претовареност.



По думите му положението на страната не е пагубно. " За всичко пари могат да се намерят, стига разноските да порастват с по-бавен ритъм в сравнение с приходите. Ние от коалиция " Заедно " имаме решение - стягане на разноските в страната, има по какъв начин да се затегнат “, изясни той.

„ Бих бил оптимист, че България ще излезе от тази рецесия, когато проблемите на хората в действителност бъдат сложени преди всичко пред всички политически боричкания и его, което господства в последните няколко години “, сподели още Каримански.

Той благодари на елементарните хора, които са им се доверили.

„ Трите съществени неща в моя живот са били доверието, любовта и отговорността. Като човек, който е прекарал множеството от професионалния си живот във финансовия бранш, мога да кажа, че доверието в действителност е едно от значимите неща. Когато отидем в Народното събрание, ще сме виновни за даденото доверие “, добави Каримански.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР