„Преди всичко искам да благодаря на всички български граждани, които

...
„Преди всичко искам да благодаря на всички български граждани, които
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Усилията ни ще са насочени към сформиране на работещо мнозинство и редовно правителство

„ Преди всичко желая да благодаря на всички български жители, които макар тежката епидемиологична обстановка, макар рецесията излязоха и гласоподаваха. И, несъмнено, на нашите членове, симпатизанти и деятели, които поставиха доста старания и направиха една добра акция. За страдание, резултатите не са такива, каквито чакахме, само че все пак аз се веселя, че хората излязоха и гласоподаваха. " Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в предаването „ Твоят ден " по Nova News.

Той дефинира като разочароваща ниската изборна интензивност и съгласно него това е една сериозна камбана, която би трябвало да бие за всички политически партии.

„ В момента най-важният въпрос е Българска социалистическа партия интензивно да се включи в работата на идващото Народно заседание. Видно е, че няма по какъв начин да бъде формирано държавно управление без присъединяване на „ Българска социалистическа партия за България ". Там би трябвало да насочим нашите старания и нашата сила, българското общество сега е с такова очакване. Трябва да бъде образувано работещо болшинство и постоянно държавно управление, тъй като пред страната стоят съществени провокации ", сподели още Зафиров.

„ Важно е, че господин Петков сподели, че преди всичко ще бъдат политиките и диалозите по браншове, а след това за съответни лица. Това сме го отстоявали постоянно и ние. В Българска социалистическа партия сме подготвени да сложим нашите оферти на масата. Ще търсим допирни точки ", акцентира социалистът.

„ Нямаме време да губим в някакви непотребни вътрешнопартийни разпри и разногласия. Достатъчни удари понесе Българска социалистическа партия точно поради такова държание през годините. Сега е време да бъдем повече държавници, по-малко партийци ", безапелационен бе Атанас Зафиров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР