Преди всичко друго, ние сме хора и като такива трябва

...
Преди всичко друго, ние сме хора и като такива трябва
Коментари Харесай

Младежкото обединение на БСП в София се включи в кампанията “Солидарен Великден“ с над 100 пакета със стоки от първа необходимост

Преди всичко друго, ние сме хора и като такива би трябвало да се грижим един за различен и да си оказваме помощ, съобщи ръководителят на Младежката организация в София Габриел Вълков
Младежкото обединяване в БСП-София раздаде над 100 пакета със артикули от първа нужда на възрастни хора в потребност от столицата, като част от обичайна национална акция на левицата “Солидарен Великден ”.

Пакетите бяха обезпечени от Националния и Градския съвет на Българска социалистическа партия и персонални средства на младежите от столичната конструкция.

Председателят на столичната Младежка организация в Българска социалистическа партия Габриел Вълков съобщи: “Никога не би трябвало да забравяме, че на първо място друго, ние сме хора и като такива би трябвало да се грижим един за различен и да си оказваме помощ. Само по този метод можем да изградим едно щастливо, обществено и солидарно общество, от което България има потребност. Отново приканвам всеки човек да си избере идея и да направи един дребен жест на взаимност и поддръжка за останалите. ”
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР