Преди всички дружно в хор да запеят, че зад тази

...
Преди всички дружно в хор да запеят, че зад тази
Коментари Харесай

Салма Хайек отново смайва: можете ли да повярвате, че това тяло е на 56?

Преди всички заедно в хор да запеят, че зад тази форма стоят доста пари и старания – да, наясно сме. Но и не всеки със същите средства и привички съумява да наподобява по този начин, по тази причина още веднъж благоговеем пред гените и старанието на Салма Хайек, която на 56 продължва да удивява с наличието си на аления килим.

Мексиканската актриса знае по какъв начин да подчертае мощните си физически черти, само че този път вместо върху деколтето, акцентът тя сложи върху извивките си.
                             

За премиерата на „ Професия Стриптийзьор 3: Един финален танц “ Хайек се появи с мрежеста рокля Oscar de la Renta с флорални претекстове от курортната сбирка на марката за 2023 година

И до момента в който моделът е по-скоро подобаващ време, прекарано край вълните, няма спор, че полупрозрачната рокля, под която се разкрива черно долни дрехи, е определена поради съблазнителната тема на кино лентата.

Третата част от поредицата наблюдава Чанинг Тейтъм като Майк Магьосника, само че с изключение на неговата физика, чийто живот е напът да се промени след запознанство с мистериозната героиня на Салма Хайек.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР