Преди време военните са олицетворявали сбъднатата мечта на всяка жена.

...
Преди време военните са олицетворявали сбъднатата мечта на всяка жена.
Коментари Харесай

Как да изберем мъж според професията му

Преди време военните са олицетворявали сбъднатата фантазия на всяка жена. Днес младите дами са привлечени от много по-различен вид мъже. Замисляли ли сте се какво притегля дамите към представители на избрана специалност?
Обикновено мързеливите госпожици държат да се омъжат за процъфтяващ предприемач. Преуспелите богати мъже обаче не всеки път притеглят единствено с опцията за нехаен и разточителен живот.
Към брак с предприемач нормално се стремят дами, на които от ранна възраст им е втълпено, че надали ще реализиран нещо в живота. Искат да покажат на роднините си, че не са толкоз неспособни. А и в действителност се опасяват, че предвижданията на околните за несполучливо бъдеще може да се осъществен.
 5 признака, че си душевен устойчива персона 5 признака, че си душевен устойчива персона
При всички компликации, с които ни среща актуалният метод на живот, е напълно обикновено да изпитваме недостатъци в даден миг. Не всички х...
С появяването на компютрите и още повече с всеобщото им нахлуване във всеки офис и във всеки дом, потребността от експерти в региона фрапантно набъбна. За част от дамите обаче не е задоволително да употребяват услугите на някой експерт от време на време – желаят да си го имат вкъщи.
Много дами харесват свободните специалности. А за свободата на компютърните експерти се разнасят цели митове! Освен това бракът с подобен мъж нормално се оказва и преференциален. Обикновено печели повече от добре. Няма особени искания към бита и е без високи условия в такова отношение. Но пък непукизмът нормално визира всички сфери на живота. Трудно може да разчиташ на подобен човек за каквото и да било.
Има и дами, които изпитват изключително увлечение към преподаватели. То нормално още веднъж се крие в детството.
Момичетата, които от деца са склонни да се влюбват в учителите си, постоянно считат живота си за незанимателен. Роднините не ги схващат, а те мечтаят за по-интелектуални връзки. Тези дами жадуват за по-духовно битие. По тази причина търсят мъже, които да ги превъзхождат интелектуално и постоянно се ориентират точно към преподавателите си.
 Как наподобява съвършената жена съгласно мъжете Как наподобява съвършената жена съгласно мъжете
Няколкохиляди мъже са взели присъединяване в ново изследване и на всички е бил заложен един въпрос: Как съгласно тях наподобява съвършената жена? Е...
Положителните страни в такава връзка са повече, в сравнение с негативните. Преподавателите нормално са виновни и интелигентни хора със съществено отношение към останалите. Често обаче се отличават със назадничавост и необщителност.
А има и такива девойки, които най-общо може да се каже, че се интересуват от мъже вид бохеми, без значение от съответната специалност. Харесват актьорите, публицистите, музикантите…
Интересът към така наречен " хора на изкуството " издава упоритостите и неосъществени стремежи на дамата да бъде известна по някакъв метод – като модел, певица или актриса. Всеки от нас прави сходни проекти в ранна възраст, само че някои бързо ги оставят зад тила си, а други скрито не престават да си мечтаят за това. И в случай че дамата не има вяра в личните си благоприятни условия да получи опция да се изяви, постоянно тя прибягва към връзка с мъж безгрижник, към който да получи опция да блесне.
Търсещите подобен вид връзка, както и тези, които мечтаят за богати предприемачи, би трябвало да знаят, че би било хубаво да се спрат в точния момент. По-добе е да се ориентират към действителни мъже от обкръжението, където в действителност изобилства от стойностни хора, с които може да се изградят прелестни фамилии.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР