Преди време ви разказахме за плановете на Volvo да представи

...
Преди време ви разказахме за плановете на Volvo да представи
Коментари Харесай

Volvo няма да се откаже от конвенционалното XC90, дори след като покаже неговия наследник

Преди време ви разказахме за проектите на Volvo да показа електрически правоприемник на XC90, който съгласно слуховете би трябвало да носи името Embla. Това съответствува и с проектите на марката да се трансформира в напълно електрически бранд от 2030 година. Очаква се премиерата на Embla да се състои по-късно тази година, само че съгласно информация на Automotive News Europe, това няма да приключи производството на стандартния модел XC90.
`Volvo

Изпълнителният шеф на шведския бранд загатна за това, че двата модела ще се вършат в две разнообразни заводи, като електрическият модел ще се създава в Южна Каролина, до момента в който XC90 ще продължи да се създава в Швеция. Самуелсън загатна за евентуално унищожаване на хибридната версия на XC90, която пък се създава в трети друг цех.

`Volvo

Освен, че от Volvo не считат да се откажат от известния кросоувър, шведите даже считат той да получи рестайлинг в околните години. Фейслифтът ще засегне само визията на XC90 и няма да се отрази на задвижването. Това не е първият път в който Volvo прави сходни смени, откакто първото потомство на модела продължи да се създава откакто второто влезе в продажба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР