Преди време ви разказахме, че победителката в Ергенът Виктория Капитонова

...
Преди време ви разказахме, че победителката в Ергенът Виктория Капитонова
Коментари Харесай

След скандала с крадения курс за 200 хил. лв. на Виктория Капитонова, едно от момичетата, взели участие, проговори

Преди време ви разказахме, че победителката в " Ергенът " Виктория Капитонова е упрекната в машинация за 200 000 лева Става въпрос за това, че известната блогърка е изкопирала онлайн курс и по този метод печели пари на гърба на хората.

Случая можете да си припомните тук .

След като публикувахме публикацията, едно от девойките, записали се и взели участие във въпросния курс, се свърза със Sofia24.bg , с цел да открехне завесата за това какво тъкмо се случва по време на лекциите на Капитонова. Читателката ни пожела анонимност. Публикуваме думите й в този момент:

" Здравейте, прочетох публикацията ви по отношение на Виктория Капитонова и курса й. Искам да ви кажа, че аз се записах и участвах в него, и останах доста удовлетворена. Курсът е супер готин, има какво да се научи и най-якото е, че се запознаваш със супер доста хора.

Не съм чула някой от моя " випуск " да се оплаква, сносно е изработен и въобще не е неблаговиден. Относно това дали е краден - естествено, че няма по какъв начин да открива топлата вода. Нещата са едни и същи и тук, и в Русия. Тва е като двама учители да преподават по еднакъв предмет, и да кажеш за единия, че е откраднал материала на другия.

На самите слайдове е обикновено да не е доста информацията, тъй като е вид презентация. Тя се води по точки и приказва в това време. На ден имаш по 3/4 клипа от по 15-40 мин. Няма по какъв начин да е малко информацията ", написа читателката ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР