Преди време ученият Мел Робинс обяви по време на конференцията

...
Преди време ученият Мел Робинс обяви по време на конференцията
Коментари Харесай

Ето колко сме уникални! Вероятността за раждането ни: 1 към 400 трилиона

Преди време ученият Мел Робинс разгласи по време на конференцията Ted Talk, че възможност та за  раждане то на всяко съответно лице е приблизително  1 към 400 трилиона. Подобно проучване решил да направи и различен участник в тази конференция, консултантът по личностно израстване Али Биназир. Той свел статистиката съвсем до нула…

Д-р Биназир не е единствено психолог. Той учи в Харвард, а по-късно получава степен по медицина в Университета на Калифорния, и най-после приключва курс по философия в Кеймбридж.

За начало Биназир се опитал да пресметна възможност та за среща на родителите на бъдещото дете. При това той   взел поради общия брой на мъжете и дамите в света, както и на броя на лицата от другия пол, които бъдещите родителите могат да  срещнат до 25 години (според статистиката, през този интервал най-често се женят и основават деца).
След това пресметнал възможност та  за това, че мъжът и дамата ще  желаят да се срещнат още веднъж, ще имат връзка, и най-сетне, че съответен сперматозоид ще се слее с съответна яйцеклетка с цел да образуват нов живот. Той също по този начин взима под внимание възможностите, че всички предшественици на даден човек са могли да имат деца.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР