Преди време трябваше да му се мъкнат думите с ченгел,

...
Преди време трябваше да му се мъкнат думите с ченгел,
Коментари Харесай

Тази българска звезда заговори за личния си живот и разкри голяма тайна

Преди време трябваше да му се мъкнат думите с ченгел, изключително до момента в който беше с някогашната си половинка - Таня Тончева

Да приказва за персоналния си живот в ефир - това Сашо Кадиев е правил доста рядко и все по обвързване, нищо, че е на екран ежедневно. Преди време трябваше да му се мъкнат думите с ченгел, изключително до момента в който беше с някогашната си половинка - Таня Тончева.

Затова през днешния ден мнозина се шокираха от изненадващото му признание за обрата в връзките му с Ивелина Чоева. Знаем, че двамата са дружно от дълго време, а моделката е много по-млада от него, само че все пак очевидно демонстрира темперамент. И по този начин го е оплела в своите мрежи, че като нищо ще го промени. Какво друго да помислим, щом Кадиев описа, че е напът да се откаже от най-любимото си нещо, в името на връзката си с Ивелина. А точно - електронните и онлайн игри, от които не отделя очи часове наред.

Тези игри скапаха връзката му с Таня - тя си ляга вечерта, а той, вместо да отиде при нея и да се гушнат в леглото, виси и играе като невидял. Очевидно Мамин Сашко е правил същото и с Ивелина, когато двамата са посвикнали един с различен и рутината се е наместила комфортно в двойката им. Чоева обаче внезапно го попарила с вряла вода.

" Както бяхме на отмора и аз съм си взел една мъничка и компактна игра, тя пристигна и ми съобщи, че й е писнало, изморила се е от непрекъснатото ми внимание към игрите и повече не може по този начин. Накара ме да предпочитам сред нея и тях ", сподели в ефир Кадиев. Е, щом още са дружно, очевидно изборът му е явен, най-малко на този стадий...
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР