Преди време се заговори, че е близо до това да

...
Преди време се заговори, че е близо до това да
Коментари Харесай

Цунами няма да е единственият - Станимир Стоилов иска още бразилци в Левски

Преди време се заприказва, че е покрай това да подпише контракт с бразилски ляв бек, който се споделя Вандерсон де Фрейтас - Цунами, а по информация на " Мач Телеграф " той няма да бъде единственият състезател от страната на Пеле, който ще дебаркира на " Герена "!
Изданието твърди, че старши треньорът Станимир Стоилов е на мнение, че всеки уважаващ себе си клуб в Европа би трябвало да разполага с футболисти от страната, която се слави със своите технични играчи.
Левият защитник Цунами към момента урежда документите си и евентуално ще дойде в България до края на месец ноември, само че няма да е изненада в случай че по време на зимната пауза " сините " се снабдят с още един или двама негови сънародници...
Привържениците на Левски сигурно си спомнят изявите на Лусио Вагнер по лявото крило, който даже получи български паспорт след време и имаше мачове за националния ни тим.
След контролния мач с Пирин Благоевград в събота, член на Тръст " Синя България " пък заяви пред медиите, че има определен нов Управителен съвет и заприказва за концепцията Левски да бъде ръководен от своите почитатели в даден стадий от бъдещето. За задачата мажоритарният притежател !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР